Nejnovější recenze ze sekce Násadky na šipky
V pořádku, ale při pádu na zem se hliníkové násadky mírně ohýbají. Já je už nepoužívám. Objednala jsem je pro někoho jiného a ten s tím nemá žádný problém.
V pořádku, ale při pádu na zem se hliníkové násadky mírně ohýbají.
Vypadají pěkně, ale letky v tom moc nedrží. Vypadávají ikdyž tam je obepínací kroužek.
Super
- dobrý materiál
- Občas po dopadu na zem praskne,ale ne na poprvé
Jsem spokojená.
- Nemohu říci,nebylo pro mě,ale dotyčný je velmi spokojen
Dají se zkrátit.
- hraji šipky dlouho,tento produkt používám již dlouho takže spokojenost
Harrows Supergrip short
Přidáno: 27. listopadu 2014
(naposledy upraveno 27. listopadu 2014)
Zakoupeno v E-sipky
- vysoká odolnost
- nekřiví se (mat. plast)
- kroužek
- místo kroužku používám korunku. Když jsem měl kroužek, letky furt vypadávaly, nahradil jsem je korunkami a letky drží jak přilepené.
- super výrobek
máme šipky winmau a jedna se nám zlomila tak proto výrobek winmau. jsme velice spokojení s tou to značkou :-)
- cena/provedeni
Libi se mi
- Vzhled
- Drží dobře
- Nejdou koupit náhradní kroužky
Supergripy jsou fajn, pokud ovšem potratíte kroužek, musíte se pak spokojit s pružinkama, což teda není tak fajn, ale třeba se dočkáme a časem půjdou koupit náhradní ... pokud máte proděravělé letky a letka je nasazená jak má, tak se dají šipky z terče prakticky za letky vytahovat.
- Nádherné násadky
- Pojistný kroužek
- Dobře drží
- Když kroužek ztratíte, nejde dokoupit
jsou dobré jen stále vypadavají letky
potřeba dokoupit a použít kratší násadky než původní originální u celých složených šipek
- Výborná náhrada místo klasických plastových násadek. Nejsou potřebné protektory a pérka na stáhnutí letky.
- Letka drží dobře svůj tvar.
- Vyšší cena proti běžným plastovým násadkám.
Celková spokojenost.
- prefektní
doporučuji
Zobrazuji 401 - 420 ze 455 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23 Další »